OVER MIJ

Ever After...

... streeft naar een oordeelvrije wereld waarin verwondering en nieuwsgierigheid naar het zelf en de ander de hoofdrol spelen. Een wereld waarin teamleden, stellen en familieleden elkaar beter begrijpen, en daardoor ook meer vrijheid ervaren in de verbinding met anderen. Ik geloof dat mensen van nature op zoek zijn naar verbinding, waarvoor tijdens de laatste pandemie op hele pijnlijke wijze het bewijs werd geleverd. De relaties tussen mensen staat bij Ever After altijd centraal. Communicatie is daarbij het sleutelwoord. Alle gedrag is communicatie: je kunt niet niet communiceren. Dat gaat zowel over begrijpen en beredeneren vanuit het hoofd, alsook over ervaren en (aan)voelen vanuit hart en buik. Wijsheid zit namelijk niet alleen in ons hoofd, het zit in ons hele lijf.

Hier ga ik voor!

Ik geloof niet in zachte heelmeesters. Met de combinatie die ik bied, ga ik echt voor duurzame ontwikkeling. Ik gebruik hiervoor onder meer de veelheid aan verschillende systeemtheorie├źn in combinatie met theorie├źn over ervarings- en lichaamsgericht werken. Maar mijn grootste bron van informatie, dat ben jij.

~ Marleen Lassche

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN
T&C Systeemtherapeuten

WO Systeemspecialistische therapie

Inzicht

HBO Professioneel coach

NTU

HBO Toegepaste Psychologie

Hogeschool Utrecht

HBO Communicatiemanagement

VerticalQ

VerticalQ Practitioner

ONLINE

Ondersteuning, waar je ook bent

Naast face-to-face coaching en counseling, bieden wij ook online ondersteuning: voor iedereen. Informeer naar onze hybride pakketten die zowel persoonlijk als online coaching en therapie omvatten.

TESTIMONIALS

Happy clients

Meer informatie volgt!