Ever After...

Authenticiteit

Empathie

Samenwerking

Onze principes


Vanaf een hele jonge leeftijd heb ik geleerd mensen te lezen, in te schatten, aan te voelen en daarop aan te sluiten. Ik was communicatief zeer scherp en vaardig, en koos daarom voor de brede opleiding Communicatiemanagement. In de daarop volgende jaren werkte ik in de ๐—ฃ๐—ฅ, ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป (๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ) ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ. Ik ben gefascineerd door het feit dat ๐—ป๐—ผ๐—ป-๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐—ฒ communicatie voor 50 tot wel 95% de dienst uitmaakt en dat 80% van de informatie waarmee het hoofd werkt, uit het ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ณ komt. Bovendien bestaan we bij de gratie van ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€; met jezelf, en die met anderen. Om die redenen heb ik mijn rugzak verder ingepakt met opleidingen in ๐—ฝ๐˜€๐˜†๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐—ฒ, ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ, ๐—ฏ๐—ถ๐—ผ-๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ, ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐˜€- ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป, en het meten van ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ in de drie breinen (hoofd, hart, buik). Vanuit die combinatie heb ik een innovatieve manier van nadenken over zaken als ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ป-๐—ผ๐˜‚๐˜, ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—น, ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ en ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น.

Ik
weet hoe ik de kracht van woorden, gedrag en relaties kan gebruiken om jouw doelen te halen. Denk daarbij aan inspireren, motiveren, aansluiten en pijn en weerstand boven water halen en ombuigen.

Nieuwsgierig? Ik ben dol op mensen en op ๐—ธ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ, liefst gecombineerd - dus voel je vrij contact op te nemen!

~ Marleen Lassche

TESTIMONIALS

Wat wordt er over mij gezegd?

I had the pleasure of working with Marleen at NEP where she was responsible for PR, Marketing and Communications. Her energy, insights and understanding of people is incredible. She will never shy away from difficult tasks. Because of the impression she made on me, I did the VerticalQ test with her and found the test and report intriguing and clarifying. We decided to incorporate the VerticalQ test in my Avans HBO 4th year module. Again, the impression she made with the students and the test they did sparked both insights and conversation. She showed the students what profiles fit them best and explained what the desired/required behavior should be with these profiles. All in all the students not only got study advice but insights into their own behavior and helped them clarify/confirm any difficulties they had to decide their career path.

Lately Marleen has finished her study as a system therapist. When combining all her skills and experience, you get a powerhouse that can help with; (improving) communication, interpersonal relationships, organizational change, coaching and transforming ideas into reality.

I highly recommend Marleen due to her professionalism, open and direct communication, desire to deliver and help people and organizations.

~ Sam Rosbergen

Marleen is een uitzonderlijke professional en een waardevolle toevoeging aan elk team. Gedurende de tijd dat ik met haar heb samengewerkt, heeft zij zich onderscheiden als een begaafde communicator met een diep inlevingsvermogen en openheid. Ze beschikt over een opmerkelijk vermogen om te luisteren en te begrijpen wat anderen nodig hebben en heeft het vermogen om zich in te leven in de behoeften en zorgen van anderen, waardoor zij zeer effectief is in het opbouwen van vertrouwensvolle relaties. Daarnaast is Marleen een transparante en openhartige communicator die anderen op hun gemak stelt en een open dialoog bevordert. Het vermogen van haar om kwetsbaar te zijn en anderen toe te staan hetzelfde te zijn, is een zeldzame kwaliteit die haar tot een uitstekend teamlid maakt. Zij is niet bang om haar tekortkomingen te tonen en moedigt anderen aan om hun uitdagingen en twijfels te delen. Dit creรซert een cultuur van authenticiteit en wederzijds respect binnen een team. Bovendien is Marleen een echte veranderaar. Zij is niet tevreden met de status quo en zoekt voortdurend naar manieren om dingen te verbeteren en te innoveren. Haar inzicht en vooruitziende blik maken haar tot een waardevolle bron van nieuwe ideeรซn en benaderingen.
Ten slotte wil ik benadrukken dat Marleen een uitstekend vermogen heeft om hoofd en lichaam samen te brengen. Zij erkent het belang van fysieke gezondheid en welzijn en integreert dit in haar professionele aanpak. Dit maakt haar tot een holistische professional die zowel het mentale als het fysieke welzijn van anderen bevordert.

Daan Deenik

Marleen is een invoelende, uitgesproken en sociale persoonlijkheid die niet schroomt om, gevraagd en ongevraagd, te reflecteren, coachen en adviseren. Zij weet altijd de juiste diepgang te vinden en gaat moeilijke onderwerpen en uitdagingen niet uit de weg. Realistisch, nuchter en down-to-earth maar ook bevlogen, dromend en visionair. Marleen is daarnaast een prachtige dame met een goed gevoel voor humeur ;) Echt een top exemplaar om in je team op te nemen om te organiseren, communiceren en adviseren.

~ Naomi Stroosnijder

In de periode dat Marleen bij RGN was heb ik met veel plezier met haar gewerkt. Toegewijd, creatief, betrokken, innemend en als echt mensenmens altijd op zoek naar de relatie om daar vervolgens verdieping aan te geven. Na haar dienstverband zijn we altijd in contact gebleven omdat Marleen gewoon een erg plezierige persoon is.

Joost Nijland

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN

T&C Systeemtherapeuten

WO Systeemspecialistische therapie

Inzicht

HBO Professioneel coach

NTI

HBO Toegepaste Psychologie

Hogeschool Utrecht

HBO Communicatiemanagement