Relatiecounseling

Relatietherapie hoeft niet altijd te betekenen dat er een voortdurende crisis plaatsvindt tussen twee mensen. Veel paren kiezen zelfs voor counseling om elkaar als gelijken te ontmoeten in een veilige, niet-oordelende ruimte en om hun relatie en vriendschap in het algemeen te versterken. Bij relatietherapie ligt de nadruk op het creëren van een veilige omgeving waarin iedereen het recht heeft om openlijk te communiceren en zijn gevoelens te delen zonder bang te zijn om aangevallen of veroordeeld te worden.

€ 95,- per uur

100 Dagen Meer Liefde

Een omgeving van veiligheid en openheid is belangrijk in een relatie. Eigen meningen, voorkeuren en oordelen mogen er best zijn, maar het is belangrijk in verbinding te blijven. Dat bereik je door continu op jezelf en op elkaar af te stemmen en aangehaakt te blijven. Het is belangrijk dat je allebei weet wat er gebeurt, en waarom. Dan weet je ook waar je naartoe werkt en wat het resultaat gaat zijn. Zowel praktisch, als wat betreft je gevoelsleven. Zo blijf je elkaar uitdagen en gaan jullie verder dan je verwacht had! Hoe? Met dit dagboek!

LEARN

What is it good for?

Roles in the relationship

Sometimes the roles in the relationship can be unequally distributed, or even realized in the first place, leading to built-up tension and unhappiness.

In couple counseling, we work to understand how and why both parties view the different roles, and how it affects the relationship overall.

Beliefs and values

Oftentimes, the beliefs and values people have stem from their childhood and past experiences, and when they don't align within the relationship, miscommunication can happen.

Together with a therapist, couples can work towards gaining a clear perspective into each others' beliefs and values.

PLAN EEN AFSPRAAK IN!

ONLINE

Ondersteuning, waar je ook bent

Naast face-to-face coaching en counseling, bieden wij ook online ondersteuning: voor iedereen. Informeer naar onze hybride pakketten die zowel persoonlijk als online coaching en therapie omvatten.